En sommarlista

Ja då går veckan sakta mot sitt slut och det är bara nedförsbacken kvar sen så är helg och endast EN arbtesvecka kvar...så jag tänkte vad kan passa bättre än en liten sommarlista! 

 

Några utlandsplaner? 

Ja! Vi börjar ju semestern med att åka ner till soliga Spanien igen...ska bli sååå härligt! Sol, bad, lata lugna dagar med hela familjen. Längtar som en tok! 

Hit ska vi...samma härliga Villa med UNDERBARA stora pool som vi var vid för 2 år sen!! 

 

 

Några Sverigeplaner?

Ja! Ingen sommar utan att vara på vår härliga paradisö...det blir en vecka ute hos mormor och morfar på vår vackra ö. Ska bli så härligt! Sen så blir det säkert Gröna Lund med barnen i slutet av sommaren...men annars så blir det att njuta av härliga sommarkvällar hemma med goda grillmiddagar, gott i glaset och bara njuta! Inte helt fel det heller - sommar sverige är ju fantastiskt vackert! 

 

Hemmaplaner?

Jo...det finns ju lite som man måste ta hand om...som tex häcken som växer runt tomten - den MÅSTE klippas ner ordentligt! Men annars så finns det inga speciella måsten och det känns skönt! Nog finns det saker att göra...det gör det ju alltid när man har hus men känns som det mesta är under kontroll vilket är så skönt! 

 

Något jag hoppas får tid att göra mer av?

Oj det finns lite blandad kompott som jag vill göra mer av...jag vill lata mig utan att ha massa måsten som hänger över mig. Jag vill få ligga i solen och läsa en bok, lyssna på ljudböcker, bläddra i tidningar, gå på Bio, dejta min man...så saker som inte är så krävande som innebär njutning - det vill jag göra mer av! 

 

 

 

 

Något jag vill göra mindre av? 

Jag vill slippa stressa! I sommar är lugn och ro prio...tillsammanstid på riktigt med familjen står högst upp på listan! Ja å ladda batterierna.

 

Vad vill jag äta i sommar?

Grillat  står alltid högst på listan under sommarmånaderna...men inte bara kött utan gärna fisk, grönt...jag vill äta massa färsk frukt och grönt...gärna egenodlat. JA å så vill jag äta utomhus i solen med fågelkvitter som musik. Ja å i Spanien så ser jag fram emot paella, goda calamares med aioli - såååå gott! Ja å sangria...gärna vitvins sangria! Så gott! 

 

Ja där har ni en liten sommarlista...får ta å se över den när sommaren går mot sitt slut å se om jag lyckades med allt jag hoppades på! 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!