En liten fredagslista

Just nu är jag och Tomas på plats nere i Motala, i natt 01:34 så startar han i Vätternrundan. Vi cyklade ju tillsammansför två år sen (det kan ni läsa om HÄR) men precis som förra året så cyklar han själv även iår...jag har inte varit så taggad på cykel den senaste tiden men vänenr NU är jag det....så nästa år då kanske jag är tillbaka för ni må tro att jag är avis nu när vi är här! Stämningen, adrenalinet i luften och alla glada cyklister på gatorna! FANTASTISKT!
 

Men iom att vi är där vi är så får ni ikväll så blir det inga bilder på fredagssnittisar, vin och mys...istället får ni en härlig fredagslista!  

 

 
Bäst i veckan hittills
Skolavslutningar för barnen, så stolt och lycklig över våra 3 finingar! Tänk att dom nu gått ut 5:an, 6:an och 7:an...efter sommaren har vi TVÅ barn i högstadiet!! När blev jag så gammal!! 
 
Sämst i veckan hittills
inget alls faktiskt...det har varit en skön vecka å jag är såå glad att vi ÄNTLIGEN fick lite regn! Det behövde naturen!! 
 
Det tänker jag mycket på
Många tankar om träning, lopp och vad jag ska göra framåt. Nu när jag är här så är jag grymt sugen på lopp...på att tävla, att få känna känslan av att gå i mål!! 
 
 
Nästa vecka ser jag fram emot
En härlig midsommar helg!
 
Det dricker jag?
Vatten, Coca-Cola Zero, Vin och Kaffe - kanske inte i den ordningen dock! Kaffe ligger nog högst upp på listan men något som seglat upp listan över godsaker att dricka unde sommaren är smaskiga sommar drinkar!! DENNA drinken en HUGO är nog nya sommar favoriten!! 
 
 
 
Idag händer detta
Ja ni vet ju vad som händer idag...ja eller i natt! Tomas startar i Vätternrundan å jag är bästa hejjarklack!
 
Och på lördag det här
Morgonen blir det en PW längs Vättern, sen frukost och vid lunch så hoppas jag få ta emot en glad Tomas i mål! Sen blir det till att hoppa in och styra hem mot storstaden igen! 
 
Söndagen tillbringas så
På sidolinjen i slutspelet av fotbolls cupen som vår lilleman är på !! Förra året blev det en silvermedalj så jag hoppas av hela mitt hjärta att dom spelar sig till ett guld i år.
 
Och mest av allt önskar jag detta
Oj så mycket...först å främst här och nu att Tomas får ta sig runt Vättern utan någon olycka eller att han skadar sig. Sen vill jag ju gärna ha en varm solig sommar, att lilleman ska få vinna guld på söndag....ja å sen det där som man alltid önskar sig - lycka, välgång och ett långt lyckligt liv för de man har sig nära, både familj och vänner! 
 
Ja där har ni en liten fredagslista denna dag! 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!