En enkel smarrig potatissallad

Ja då var vi hemma från Olliwers Fotbolls-cup som...han åkte ju iväg redan i fredags å spelade även då sin första match å så var det matcher igår lördag men vi var ju iväg nere i Motala då Tomas cyklade så det blev till att åka iväg, titta å hejja idag istället. Killarna var sååå duktiga å spelade riktigt bra - så kul att se! 
 
 
 
 
 

 

Todeloo vänner!

 

Nu är vi iaf hemma efter dagens match å den härliga grillade laxen och potatis salladen som vi skulle äta ute fick intas inne istället då det (ÄNTLIGEN) drog in lite regn...så välbehövligt för naturen. Det har inte regnat mycket men tillräckligt för att inte kunna sitta ute...så idag blev det första middagen inne på väldigt, väldigt länge...men tänk va gott det kan vara med lite små färskpotatisar, rädisor, sockerärtor, spenat och en senapsvinegrett...ja å lite grillad lax till det! 

 

M U M S

Super gott även om det blev middag inne!

 

Jag är ju ingen potatis-sallads-tjej, jag gillar inte de där tunga krämiga varianterna av potatissallad så istället gjorde jag min egna smarriga salladsvariant till dagens middag. Det vart spenat, späda rädisor i tunna skivor och sockerärter. Sen så hade jag ju kokat färskpotatisen och låtit den svalna lite lätt innan jag vände ner den bland grönsakerna och ringlade en dressing gjord på: Olja, vinäger, dijonsenap, salt, peppar och liiite socker – sååå gott!!

 

 
 

Men nu har vi söndagkväll å det känns så skönt...lungt härligt och INGA måsten...efter denna helg som det varit full fart i så känns det skönt att nu få slå sig ner i soffan å bara vara lite! 

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!