En bukett av Ferrero Rocher

Nu ska ni få bästa gå-bort-tipset till midsommar...så ska ni på midsommar firande men inte vill köpa en flaska vin eller en blomma till värdparet - varför inte ge en vacker Ferrero Rocher bukett!! 
 
 
 
Todeloo vänner!! 
 
Buketten ovan pysslade jag till förra sommaren då vi var bjudna på sommarminel hos fina vänner. Jag ville ta med mig något annat än en flaska vin eller blommor och pysslade då ihop en fin bukett med Ferrero Rocher - stans smaskigaste choklad! Så roligt och jag lovar att det var uppskattat av värdparet! 
 
Allt du behöver för att göra denna bukett är detta
 
 
 
En enkel DIY-guide till denna bukett finner du HÄR där jag bloggat om det tidigare. Så vänner, är nu sugna var inte rädda det är så enkelt och blir så fint!! 
 
Gillar ni sånna här inlägg tryck gärna på det lilla hjärtat nedan så vet jag att jag ska ge er mer av sånt här! 
 
 
#1 - Joanna-livet med psykisk ohälsa

Så enkel men fin present

#2 - JUNITJEJ

Vilken härlig bukett!

#3 - JUNITJEJ

Vilken härlig bukett!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!