Egna jordgubbar till midsommartårtan

Om det är något jag Ä L S K A R med att ha hus så är det möjligheten att odla eget, att kunna gå ut och hämta in godsaker man odlat själv...det smakar ju så gott när man sen får äta av egen skörd!

 

Idag så gick jag ut å skördade lite jordgubbar och smultron till midsommaraftonstårtan - det ska bli sååå fantastiskt att få äta en midsommartårta med egenodlade jordgubbar och smultron - mums!

 

 
 
Todeloo vänner!
 
Ja ute i våra pallkragar så har vi MASSOR med smultron och jordgubbar - så fantastiskt! Denna värme och att jag vattnat har gjort underverk för allt som växer - å jag älskar det! Nu är iaf jordgubbarna och smultrorna till årets midsommartårta plockade! HÄRLIGT!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vänner vad ska ni ha för er under midsommar? Vad har ni för planer? Blir det klassiskt firande med sillunch, dans runt midsommarstången och grillning? Eller har ni något annat för er? 
 
Berätta gärna det är så roligt att höra vad ni har för er! 
 
 
#1 - Liselotte Johansson

Vad härligt att plocka egenodlade jordgubbar. Jag fick köpa jordgubbar till tårtorna, 100 kr för 2 liter. Dyrt men vad är en midsommar utan den klassiska jordgubbstårta. Ha en trevlig midsommar.

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!