DIY - Midsommarkrans

Vänner Fredag idag...ja å tänk att det är midsommar om en vecka!! Tiden har sprungit på så väldigt fort!! Helt galet!!

 

Något som jag haft i håret varje midsommar sen jag var liten är midsommarkrans…varje år har jag bundit kransar till mig, min mamma och sen på senare år även till min dotter. Krans i håret är ju bara så vackert och faktiskt ganska enkelt att få till.

 

Ute på Paradisön blir det alltid kransar av blommor plockade på mormors äng, men när jag är hemma i stan så blir det krans på lite plockade blommor, lite köpta blommor och självklart björkris – det blir lika vackert hur som helst! Ja å enkelt är det faktiskt! Mycket enklare än man tror! 

 

 

 
 
 
 
HÄR har du ett inlägg med en utförlig DIY-guide om hur du enkelt får till din egna krans till midsommar! Det tar dig MAX 15 minuter att knyta ihop denna krans och allt du behöver är det du ser nedan...enklare än så blir det inte!
 
 
 
 
 
 
En utförlig DIY-gudie finner du som sagt HÄR - hoppas du nu får till din aldeless egna krans till midsommar...det finns ju inget mer klassiskt än krans på midsommar...ja det kanske ska vara den där misommarstången och sillen då ;-)
 
 Men NU kör vi fredag, några timmar ska avverkas på kontoret å sen så packar vi ihop å kör ner mot Motala och Vätternrundan - häng gärna med på instagram (@angelicasvarld heter jag där) så får ni se mer från Vätternrundan!  ja och gillar ni inlägg som dessa med DIY-tips tryck gärna på det lilla hjärtat här nedanför! 
 
Happy Friday vänner!
 
 
 
#1 - Angelica Wåhlin

Tack för bra tips! :)

#2 - Liselotte Johansson

Fin krans. Jag brukar också göra en krans till dottern. Jag har satt en massa sommarblommor jag hoppas de blommar till midsommar så jag kan använda dem, annars får jag väl köpa blommor.

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!