Då kör vi golf då!

Lördagmorgon och det är dags för GOLF!!! 
 
Strålande sol, lagom varmt och flera härliga timmar på golfbanan väntar...vi värmer i detta nu upp på rangen och vid 11:20 så är det dags för oss att slå ut. Svingen känns bra, klubborna går som dom ska å huvudet är med så tror jag har en bra runda framför mig! 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja då var det dags för lite golf igen då...så roligt!! Älskar detta härliga spel å jag älskar att man får vara ute så läne som man får...en promenad på över 4 timmar i vackert väder med trevligt sälskap är ju aldrig fel! 
 
Så vänner, jag lämnar er nu...det är dags att gå mot putting green å få in några puttar innan det är dags att slå ut...ja å om golfslagen känns bra så är det puttningen som det brukar falera på. Jag spelar helt enkelt för lite för att ha den där känslan som behövs...så några puttar måste jag få känna på innan det är dags att slå ut!
 
 
 
 
 
Önskar er en fin dag så syns vi senare igen!
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!