Att ha blivit med skin roller från Swiss Clinic

Inlägget innehåller annonslänkar

Jag har sett dem överallt – alla skin rollers å alla som prisar detta super redskap – det ska tydligen göra UNDERVERK med huden. Som att få en dermapen  eller en microrneedeling behandling hemma!! Ja, så nu har jag kickat hem ett eget Skin Renewal kit från Swiss Clinic och det landade i lådan idag! Ska bli super kul att prova å se om den ger så bra resultat som alla säger!

 

 

 

Läser man på hemsidan så står det såhär:

Skin Renewal är en prisbelönt hudbehandling som är speciellt framtagen för att kunna reducera ärr, behandla pigmentförändringar och skapa en friskare hud

 

 

Behandlingen består av två produkter; Skin Roller och Rejuvenating Serum. Skin Roller är en micronålsbehandling med 540 silverpläterade mikronålar i japanskt kirurgiskt stål med optimalt avstånd mellan nålarna för hemmabruk. När nålarna rullas över huden simuleras en skada i huden. Detta gör att kroppens naturliga läkeprocess startar, hudens produktion av kollagen och elastin stimuleras och nya friska hudceller skapas .* Mikronålsbehandlingen är smärtfri, enkel att utföra på egen hand och är bevisat effektiv.

 

 

Jag har ju stans största pigmentsförändring i pannan, ner över tinningen och ena ögonbrynet som jag nu ska bearbeta å se om denna behandling fungerar på den – så jag har fotat lite före bilder (se nedan) så återkommer jag lite senare med efter bilder och en recension på vad jag tycker om denna Skin Renewal behandling. Jag hoppas kunna bearbeta den å att den blir lite mindre...men som sagt återkommer med bilder om en månad eller så!

 

 
Ja här ser ni liite hur det ser ut men när man ändrar kontrasten så ser ni tydligare hur stor denna pigmentförändring är...det är nu den jag ska bearbeta!! 
 
 

Är ni sugna på en egen skin roller och serumet man få med så finns den HÄR

#1 - Bodil

Hej, vill kolla först hur det funkar för dig. Låter intressant i reklamen.

Svar: ja eller hur!
AngelicasVärld

#2 - Svart-Stina

Lustigt att jag skulle se detta inlägg just nu. Har precis vågat sätta igång med en roller jag haft liggande i ett skåp nu i måndags. Dragit mig för det länge, för tyckt det ser så blodigt och otäckt ut när jag kollat på andra som rollat på YouTube. Men har gått bra och var inte så ruggigt som jag trodde, i alla fall inte med de 0,5 mm nålar jag körde med på ansiktet. Redan morgonen därpå såg jag ut helt som vanligt igen och rodnaden var borta :) Så det är bara att rolla vidare och se om huden ser bättre ut i ansiktet om några veckor...

Svar: Men åh så kul! Ska bli spännande å se vad du tycker...jag har bara 0,2 mm nålar men det känns ändå ganska bra men är inte blodigt eller så...men lite lätt rodnad...men som du säger helt borta när man vaknar! Ska bli kul å se om det blir något resultat jag lovar att komma med lite efter bilder längre fram!
AngelicasVärld

#3 - Bodil

Hej, kommer kolla hur det fungerar för dig, har sätt reklamen och är lite intressert.
Men man är ju lite skeptisk

Svar: ja men du får titta in här å se vad jag tycker...ska bli kul å se om det blir något resultat!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!