Älskade sol och värme...vart tog du vägen?

Idag har det verkligen TOKBLÅST i storstaden...sådär mycket så att man stundtals undrat om möblerna ute på altanen skulle blåsa bort! USCH...vart tog våren och sommaren vägen?? Men så här är det väl ändå nästan alltid närman räknar ned mot midsommar...då försvinner det där härliga vädret och det väntas ostadigt väder och regn - typiskt! 
 
Känns väldigt långt borta med bilderna nedan då jag satt i loungen och sippade smarrigt citronvatten och blädrade i härliga magasin...längtar tillbaka till det vädret...till värme, sol och lata dagar!! 
 
 
  
 
 
 
Todeloo vänner! 
 
Tisdagkväll och my gosh vilken dag jag haft...full fart från arla morgon till sent på kvällen - massor som ska göras på jobbet men jag ser lite ljuset i tunneln, imorgon så ska MYCKET vara klart, lämnas in, signeras och efter det så borde det vara nedförsbacke in mot semestern och gud vad jag längtar! 
 
 
Det har varit en enormt tuff vår för mig och det börjar ta ut sin rätt...vet inte om det kan ha å göra med att semestern närmar sig och att man har ledighet innom räckhåll som gör att man blir tröttare, har lite mindre ork till allt...eller, ja, det är kanske en kombo av allt! 
 
 
Nu har vi iaf tisdagkväll och jag har precis lagt på luren efter ett samtal med min mamma...midsommar helgens mat har planerats så nu är vi redo för midsommarhelgen. Eller allt ska ju handlas å så också men vi har iaf allt under kontroll för en härlig midsommar helg ute på vår paradisö! Som jag längtar! Ska bli såååå härligt - men jag längtar till det fina vädret med sol, värme och blå himmel...ja å helt UTAN blåst så nu bestämmer vi att det är just sånt midsommarväder vi ska få!
 
 
 
 
#1 - sarah

åh fina bilder

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!