11:00

Klockan har hunnit bli 11:00 och jag har nog inte gjort så mycket mer än dragit igång tvättmaskinen plockat ur och sen i diskmaskinen och gått runt å skrotat lite här hemma...så just nu sitter jag och sörplar vatten med smak av jordgubb och bläddrar i en gammal sköna hem...
 
Det där med vatten i denna värme - det är såååå viktigt!! Vi behöver ca 2 liter vätska i oss om dagarna och dagar när det är så varmt som det är här i storstaden så är det extra viktigt att vi får i oss denna vätska!
 
TIpset är att ha en karaff med vatten i kylen så slipper man slösa på vattnet i kranen varje gång man vill få kallt vatten!  
 
 
 
 
 
#1 - AnnaSmyckeform

Kul idé med ett foto i timman! Då får vi verkligen ta del av din dag :)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!