Yahoo Fri-yay !!

Men FREDAG igen…hur skönt!!!

 

 

Jag vet att många av er har sista arbetsdagen innan semestern idag (grattis till er) själv så har jag fortfarande nedräkning…men jag har ju inte så många dagar kvar! Arbetar idag och måndag och sen så får jag också gå på efterlängtad semester – som jag längtar! 

 

 

 Ja vänner, fredag, solsken å vet ni vad idag efter jobbet så ska jag ta mig in till stan då min fina make har nämligen bjudit ut mig på dejt...vi ska strosa i stan, sippa ett glas vin på någon härlig uteservering och sen äta en smarrig middag på Sturehof - ska bli sååå mysigt! Läängtar så mycket tills klockan slår "dags att checka ut från kontoret" men först så måste jag ju avverka några timmar på det där kontoret å iom att jag ska iväg på dejt i kväll så tar jag inte den lilla vita bilen utan jag ska strax bege mig mot bussen!

 

Så vänner...jag önskar er en fin fredag och om jag inte tittar in här ikväll så vet ni varför...det är dejt night...men häng med på instagram istället därkommer det med all säkerhet uppdateras både på stories och i vanliga flödet (@angelicasvarld) heter jag där!

Men nu kör vi fredag med allt vad det innebär!!

 

#1 - Kamilla

Super snyggt med orangefärgat Hermes skärp. Skön känsla att veta att det är en dag kvar innan semestern. Ha en fin fin helg.

Svar: Ja visst är det snyggt!! Det bästa är att det går att vända på skärpet å att det är orange på ena sidan å svart på andra...så två i ett!! Toppen ju! Ja så härligt med nedräkning till semester - bara EN arbetsdag kvar sen så!! Whoop whoop!
AngelicasVärld

#2 - Marcus Voxter

Så fiin blogg:)

#3 - Marcus Voxter

Så fiin blogg:)

#4 - Marcus Voxter

Så fiin blogg:)

Svar: Tack snälla, det värmer! 😘 hoppas du får en fin sommar!

Kram
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!