Whoop whoop Vacay!

Fredagen är här och med det VACATION – yahooo! 5 arbetsdagar är avklarade och nu väntar en härlig helg och sen en hel veckas semester igen – känns ju fantastiskt!

 

 

Dagens jobb är avklarat, frånvaromeddelandet på mailen är aktiverat, kylen är full med godsaker, huset är städat, fredagsbuketten är inhandlad och ett glas gott är upphällt så nu är det helg och semester på riktigt – lovely!

 

 

(null)

(null)Todeloo vänner!!

Ja då har vi fredag och semester igen – känns så skönt! Jag var inte riktigt klar med ledighet och semester, jag var inte redo för jobb och hösttermin så denna sista lediga vecka är välbehövlig! Imorgon ska vi iväg och Golfa maken å jag, sen på söndag så kommer barnen tillbaka från sin vecka med sina andra föräldrar – härligt! Sen så börjar denna och sommarens sista semestervecka – känns härligt. Vi ska bara hänga här hemma i vår vackra storstad denna vecka, göra dagsutflykter och ta dagen lite som den kommer – känns ganska skönt att inte ha några planerade måsten.
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!