Vilken jäkla match!!

Idag så checkade jag ut tidigare från jobbet, åkte sen till Tele2 för att tillsammans med bästa maken och resten av stockholm titta på världens största storbildsskärm…ja å då åttondelsfinalen mellan Sverige och Schweiz!! Vilken stämning det var!! 

 

Ja här har ni oss på läktarn redo för match...spända å laddade med sverigetröjorna på!

 

Ja å kamera hade jag ju inte med så mobilbilder får duga denna dag...

 

Men anyway – Vi kom fram till Tele2 vid 15-tiden och vi var inte ensama! Om ni tittat på min insta story (@angelicasvarld heter jag där) så ser ni hur alla vallfärdade för att komma in på Tele2...vid 15:40 var de 15 000 platserna inne på Tele2 fullsatta och jag lovar att stämningen var på topp! Sååå fantastiskt!  

 

 
 

Kl 16 så var det dags för avspark i denna åttondelsfinal!! Sååå spännande!! Men vilken match, vilken bragd av killarna i landslaget! Så grymt att vinna - jag är helt hes av allt skrikande å så lycklig hela vägen in i själen...sååå kul och ja, stämningen inne på Tele2 var fantastisk! 

 

Jag är så stolt att vara del av en arbetsgivare, Coca-Cola, som ger tillbaka detta till svenska folket, att dom tillsammans med flera andra sponsorer bjuder in till att dela detta underbara mästerskap! Så roligt!! 

 

Nu är vi iaf hemma igen och nu blir det bara att vara landa lite och ladda inför kvartsfinalen på lördag!! Det är lite VM-94 stämning i Sverige…det är varmt, bra väder och fotbollsfeber så detta kan ju bli hur bra som helst! 

 

Whoop whoop


#1 - Camilla Persson

Måste varit en mäktig känsla att sitta där med allihopa, sån skön vinst! ⚽️🇸🇪

Svar: Ja det var sååå häftigt! En UNDERBAR stämning!
AngelicasVärld

#2 - Liselotte Johansson

Heja Sverige. Det fram emot lördag. Det blir spännande.

Svar: JA!! Nu håller vi tummarna för lördag!! då ska England åka på kross!
AngelicasVärld

#3 - iseedee

Vilken känsla att sitta ihop så många och stötta! Vilken match det var! Så glad att Sverige gick vidare!

Svar: Ja det var sååå coolt!! Nu håller vi tummarna för lördag!! då ska England åka på kross!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!