Vi har blivit med husdjur

Tittar in en snabbis å säger hej...vi har det toppen här nere i soliga Spanien. Livet blir så mycket lättare här nere...tempot går ner och man får en enklare inställning till allt, det blir lättare helt enkelt. Så jäkla härligt om jag får säga det själv! 
 
Ja å så har vi fått ett nytt husdjur..."Flamingis" har flyttat in i vår familj! 
 
 
Todeloo vänner!! 
 
Ja "flamingis" har flyttat in här hemma...barnen (och jag) ville självklart ha en vacker fin flamingo flytandes i poolen här hemma - det blir ju inte mer sommar och sol utomlands än just en flamingo! Eller vad säger ni? 
 
 
 
 
 
Anyway - Idag har vi varit iväg på "mil palmeras" stranden och myst med fötterna i stranden och njutut av bad i det salta vattnet - så härligt! Ja å så har jag på börjat första sommarboken - lovar att jag ska visa er vilken det blev å alla andra böcker som jag tagit med. Eftermiddagen har dock spenderas här hemma vid poolen...vår underbara, stora pool - såååå härligt!! 
 
Nu är det dock dags att få lite mat i magen å sen så ska jag ta och spöa resten av familjen i plump - det eviga kortspelet som vi spelar när vi är iväg! Så roligt!! 
 
Önskar er en fin kväll så syns vi imorgon igen!
 
Ja det kommer nog bli så att det blir ett inlägg eller så om dagen när vi är här...jag har ju också lite semester så då får det bli så - jag vill njuta å vara där, närvarande å vara med familjen när vi nu är i väg - hoppas ni förstår. Ni kan dock hänga med på instagram (@angelicasvarld heter jag där) då det kommer upp lite mer i på stories än vad det gör här på bloggen! 
 
Men NU middag! 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!