Tomater som smakar solsken

Här om dagen när jag lagade DENNA ugnsomelett så skördade vi våra första egna tomater...
 
Jag hade ju planterat 6 plantor av olika sort här i våras och var lite lätt orolig att dom inte skulle klara sig när vi var iväg på semester MEN vi hade ju bästaste husvakterna som vattnat fixat och donat med alla våra blommor och våra odlingar så väl hemma så fick vi äntligen skörda lite egenodlade tomater...ja och dom smakade MAGISKT...som solsken!!
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Torsdag morgon och nedräkning mot semester igen - känns skönt att det nu är utförsbacke tills det blir ledigt igen! Idag väntar en dag på kontoret och sen i kväll så ska vi iväg på middag hos fina vänner - så en bättre torsdag helt klart!
 
Nu är det dags att röra sig mot kontoret så jag får önska er en fin dag så syns vi senare igen!
Tjingeling så länge!
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!