Plötsligt händer det - dom läser!!!

Inlägget innehåller annonslänkar
 
 
Jag handlade ju med mig böcker till oss alla 5 att läsa under semestern, själv så brukar jag plöja 2-3 böcker när vi är på solsemester så denna gång fick tre böcker följa med mig söder ut "Björnstad" av Fredrik Backman, "Inte riktigt enligt plan" av Denise Rudberg och "Allt eller inget" av Simona Ahrnstedt och igår så påbörjade jag första boken "Inte riktigt enligt plan" när jag låg på stranden med fötterna i sanden - finns det något bättre! Boken var helt klart en lättläst bladvändare...så i eftermiddags så var den utlläst! Så därmed var semesterns första bok avklarad - nu får jag tabörja på nästa bok...men det gör jag imorgon! 

 

 
 
Todeloo vänner!
 
Idag har vi haft en lugn och skön dag hemma vid vår fina villa och vår stora härliga pool, det har badats, gjorts bomben, dykts från kanten och läst böcker...jag handlade ju böcker till barnen att läsa men ingen av dom är jätte glada i att just läsa MEN idag hände det...självmant så tog dom fram sina böcker och la sig tillrätta i solstolarna och började läsa!
 
LYCKA!! 
 
 
 
 
 
 Mikaela läser boken "Till alla killar jag gillat" som är en prisad ungdomsbok i tre delar där detta är den första i serien. Efter de kapitell hon kommit igenom idag så verkar det lovande...hon gillar boken!!
 
 
 
 
 
Olliwer läser "Svea United: När allt står på spel" en bok som utspelar sig i fotbollsmiljö även det en ungdomsbok...kan ju inte bli bättre till vår lilla fotbollskille. Han HATAR att läsa men denna bok verkar funka...ska bli kul att se om han tar sig igenom den under semestern.
 
 
 
Theodore läser "Helikopterrånet" som är en fiktiv histiora som bygger till dels på det spektakulära rånet av värdedepån i Västberga i Stockholm. Theodore är duktig på att läsa böcker och gillar det å denna bok innehåller ju lite av allt (har läst den själv) så det ska bli kul att se vad han tycker!!
 
 
 
Ja så vi har alla att läsa denna semester...ja å Tomas har även han med sig böcker hit å plöjer just nu "Omgiven av idioter" - den ska jag helt klart låna när han är klar!! Det får bli min bok nr 4! 
 
Nu är det dock dags att försöka få barnen  upp ur poolen, det är nämligen dags att springa igenom duschen, smörja in sig med lite aftersun och fixa sig lite då en middag ute på stan väntar! 
 
Önskar er en fin kväll så syns vi imorgon igen!
tjingeling så länge!
#1 - Anna

Omgiven av idioter är SÅ bra!

Svar: Ja jag ska börja läsa den nu...har gjort reste själv för några år sen så jag vet vad det handlar om men ska bli kul att läsa!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!