Inredning för Skandinaver

Inlägget är ett reklamsamarbete tillsammans med Nordiskarum.se

 

Om det är något vi norden är bra på så är det den där snygga, enkla, minimalistiska men ändå ombonade inredningsstilen. Det är inte så mycket fluff utan mer raka linjer, klassiska färger och enkelheten som får stå i fokus. Ja å det med ljust, vitt och naturliga material…kan kanske ha att göra med att det är ganska mörkt här uppe i norden under en stor del av året.

 

Själv så har vi det väldigt ljust hemma för att jag gillar det enkla, det ger ett lugnt intryck och ger mig lite sinnesro vilket behövs hemma…hemmet är ju trots allt där man ska slappna av, mysa och få vara med nära och kära ja å då behövs det ju att man trivs i miljön man har. Något som jag saknar är en stor soffa…vi har en jätte fin soffa men jag känner att vi som familj inte riktigt får plats under våra filmkvällar…barnen börjar helt enkelt bli för stora och ta för mycket plats (hahahah) – så jag har börjat spana på en ny soffa…jag gillar ju grått och det har vi nu så denna fina soffa nedan hade mer än gärna fått flytta in hemma hos oss. Tänk att ligga och mysa framför en film i denna fining.

 

 

Denna soffa hittade jag hos Nordiskarum – en websida som är specialister på inredning för oss ”skandinaver” – det finns så mycket fint! Just denna soffa är en ”modulsoffa” som man enkelt kan bygga ihop som man vill…så man skapar en soffa som passar in i miljön hemma och att den fyller de behov man har som familj. Ett mycket smart koncept där man kan köpa till delar senare ifall man av någon anledning vill ändra på soffan!! HUR BRA!!

 

På det så har Nodiskarum kort leverans tid…finns varan i lager (vilket man lätt ser i menyerna) så är det tydligt utmärkt hur lång leveranstiden är, ja och på det så är det fri frakt och 365 dagars öppet köp med fri returfrakt om man inte är nöjd med varan! GRYMT!

 

Inlägget är ett reklamsamarbete tillsammans med Nordiskarum.se

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!