Igår blev det en dag på stranden...

Godmorgon...eller god förmiddag kanske jag ska säga - här i vår lilla spanska villa så har vi tagit en härligt lång sovmorgon och har precis dukat undan frukosten. Nu väntar en tur ner till La Mata där vi ska strosa på strandpromenaden och sen så blir det en dag vid poolen - känns som en skön dag! 
 
Igår var vi vid stranden hela dagen och hade det sååå mysigt. Vi hade packat med oss massa gott att äta och låg på stranden å bara njöt åt gott och borrade ner tårna i sanden och njöt av salta bad - en perfekt dag! Vi hängde vid Mil Palmeras som är en så härlig strand...det är rent, snyggt och vattnet är sådär ljummet å härligt! 
 
PERFEKT
 
  (null)

(null)


(null)

 
(null)


(null)


Ja och så blev jag utmanad på handstående tävling i vattenbrynet av dottern...ja å än kan "tanten" hahah - hon fick sig en match även om hon gick vinnande ur denna tävling om vem som kunde stå längst! 
 
  (null)

(null)

(null)

(null)


 
Nu ska vi dock ta å bege oss så jag loggar ut så får ni hänga med på instagram istället  - där kommer det säkert både upp bilder och storries från vår dag! @angelicasvarld heter jag där! 

#1 - Ekenäsliv

Så underbart härligt ni har det <3
Å så fint du skrev om din man i ett inlägg tidigare!
Ha de riktigt fint <3
Kram Anna

#2 - Ekenäsliv

Så underbart härligt ni har det <3
Å så fint du skrev om din man i ett inlägg tidigare!
Ha de riktigt fint <3
Kram Anna

Svar: Jo vi har det UNDERBART å vill inte åka gem!!! Tack fina du...ja han är fantastisk min fina make! Blir bara kärare å kärare i honom fö var dag som går!
AngelicasVärld

#3 - Jennie

Åh, en tur till vårt La Mata, där ligger vårt lilla Casa<3 Vi kom hem i lördags efter att ha tillbringat två veckor där, saknar det som vara den:( Håller med dig om att semestra i hus, bästa semestrarna vi hade när döttrarna bodde hemma, vi har trängt ihop oss på charterhotell också men snacka om att få så mycket ner för pengarna när vi hyrde hus. Nu har vi som sagt köpt eget hus och det är det bästa vi någonsin gjort, om man kan vara kär i en plats så är jag det i La Mata, haha!

Svar: Ja eller hur!!! Villa med egen pool å att kunna ta hand om sig själv slår vilken charter som helst!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!