HEMMA!!!

Igår hade vi en resdag...det var upp tidigt och sen checka ut från vår härliga villa på spanska solkusten för att packa bilen full med väskor å köra mot flygplatsen och sen flyga hem till Sverige och Stockholm igen. 
 
Vid 16-tiden landade vi på Arlanda och körde sen hem till vår lilla villa...men GUD så skönt att komma hem! Våra underbara husvakter hade hållit ALLA blommor vid liv på det så hade vi haft städerska här så huset var skinande rent - en fröjd att komma hem! 
 
 
 
Dock var vi alla ganska slitna och trötta så det blev till att packa upp, äta middag och sen avnjuta lite härligt mys ute innan det blev till att softa lite i soffan innan sängen ropade...ja å att krypa ner i den - Åhhhh sån härligt! En fluffig mjuk säng med härliga kuddar och täcken - en fröjd! Jag har sovit som en prinsessa i natt dock med ett avbrott för att vara uppe och titta på det makalösa väderspelet med blixtar dunder och massa, massa regn!
 
 
Nu är det dock söndag och vi ska njuta av denna härliga dag...imorgon väntar det nämligen jobb igen...dock bara en vecka å sen semester igen så jag ska inte klaga! 
 
Men ja det är helt klart som man säger
Borta bra men hemma bäst!
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!