Godaste och enklaste lunchen

Todeloo från värmen!! 
 
Vi har haft en GALEN varm dag idag...38 grader i solen men med ganska mycket blåst så vi valde därför att stanna hemmavid å hänga i vår härliga pool - ett bra val denna dag. Vi har lekt, hängt, läst bok å bara varit - en perfekt sommar och semesterdag! 
 
Men jag måste tips er om en såååå smarrig och ENKEL lunch - Tonfisk smörgås!! Så enkelt och den uppskattas av alla i familjen vilket är ett stort  plus! 
 
 
 
(null)
 
 
Ja denna lunch är super enkel! Inget recpet behövs å inte en massa fancy eller konstiga ingrideiser behövs!! Hur bra va! Allt du behöver göra är att hacka upp en lök, hacka därefter ett sallads huvud, lägg allt i en stor skål och blanda-  tillsätt tonfisk efter smak (vi använder tonfisk i vatten) - blanda igen...tillsätt sen majonäs efter smak - det ska vara lite lagom klibbigt - krydda med salt och peppar sen så är det klart. Jag serverar röran mellan rostade bröd skurna till trekanter så att barnen ska få i sig lite mer mat medans jag och tomas äter röran som den är med lite extra tomat och oliver - såååå gott!! 
 
(null)
 
 
Nu är det dock kväll här i vår lilla villa i spanien, klockan närmar sig åtta och vi ska dra igång middagen - det blir grillad kyckling och sallad idag - MUMS!! 
 
Önskar er en fin kväll så syns vi imorgon igen! 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!