Gårdagens outfit

Igår hade vi en fantastisk dag här hemma vid vår fina villa...vi badade, solade plöjde böcker och avslutade sen dagen med att gå ut å äta lite god middag...ni brukar ju uppskatta outfits så här kommer en outfit från den spanska solkusten. 
 
Så här har ni mig, sokysst, osminkad och med håret i en blöt toffs på huvudet - en typsik outfit här nere...men lite snygga kläder, smycken och en fin väska kan ju piffa till det ganska lätt. Så det fick bli svarta tunna byxor, vitt linne och lite fina accesoarer - så var saken biff. 
 
  (null)
 
(null)
 
(null)
 
 
Ja å efter att de där bilderna ovan blivit tagna så lades kameran undan å jag bara njöt av härlig tillsammans tid med mina fina..tre små och en stor - vilket härligt "crew" jag har! 
 
Idag så har dagen dock spenderats hemma vid poolen - så jäkla härligt att bara få vara, bada, läsa och njuta - älskart! Tänk att vi har mer än två veckor kvar av detta underbara! 
 
 
Nä nu måste jag logga ut för nu ska jag spöa familjen i "plump" - ett av våra favorit kortspel när vi är iväg på semester! 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!