FRAMME!

Ja här kommer ett första litet vykort från vår "lilla" villa i soliga Spanien.
 
(null)

 

Vi är nu incheckade i vår vackra villa och vårt hem de kommande 17 nätterna...barnen han knappt ställa in väskorna i sina rum innan dom hoppade i poolen...ja å sen dess har dom nog badat non-stop! Det här med hus och egen pool - lovely! Förstår inte att folk fortfarnde åker charter när man kan hyra ett helt hus med egen pool för inga pengar alls...detta är ju livet!! Så fantastiskt härligt! 

  (null)


Anyway - Nu har vi iaf kommit iordning, packat upp, varit och handlat och fyllt kylen med en massa godsaker så nu är det framdukat med en massa gottis så jag vill bara önska er en härlig onsdagkväll härifrån solen å värmen! #1 - Hanna

Vad härligt och roligt för er, njut av semestern och önskar er underbart väder!
Jag är lite nyfiken på var ni bokar huset, är det någon hemsida/bolag ni använder er av? Har du några tips? Åker alltid själv på charter, 'en som du säger låter det ju underbart med eget hus!! Också lite nyfiken på hur ni gör med maten, lagar ni mycket själva eller går ni ut och äter? Tycker personligen att det kan vara svårt att hitta bra livsmedel att laga ordentliga måltider med utomlands, men det kanske bara jag som har rört mig i turiststråken hehe..
Har läst din blogg länge och önskar er allt gott (och kanske svar på min frågor hehe, men det kan du ju göra efter semestern!) :)

Svar: Vi hyr via en sida som heter homeaway. Det har fungerat super! Sen så hyr vi bil vid flygplatsen som vi sen har hela resan å ang mat så äter vi väl hälften ute å lagar hälften hemma. Mat köper vi på affärer som alcampo, mercadona eller andra mat affärer. Finns sååååå mycket bra mat!!! Man behöver INTE gå hungrig även om man lagar mat hemma! Hoppas det svarade på dina frågor...undrar du något mer så hör bara av dig! Svarat självfallet på alla frågor du har! Kram!
AngelicasVärld

#2 - Camilla Persson

Men åh vad härligt, det där hade man inte tackat nej till nu 😌

Svar: Vi har det fantastiskt...så underbart! ☀️🥂✨
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!