För att jag älskar honom

Åhhh vad jag älskar denna man...min fina make, min bästa vän och min livskamrat...han är bara helt UNDERBAR. En så fin man som värnar om rätt och fel, som står upp för kvinnor och kvinnors värde, en man som hyllar mig som kvinna, allt jag gör för oss och vår familj. Framförallt så älskar han mig precis som jag är...ja å det är inte lätt med alla egenheter jag har...jag är så tacksam att han stått ut med mig i nästan 11 år nu - han är bäst!!  
 
Tomas - jag älskar dig! 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
Inte nog med att han är en fin make...han är världens finaste pappa också - så UNDERBAR med våra tre barn. Dom älskar honom och han dem...han leker med dem i poolen, spelar spel, är sträng när det behövs och ger mer kärlek när det inte ens efterfrågas...så underbart! 
 
 
(null)
 
 
Tomas TACK för att du är den UNDERBARA mannen du är - jag älskar dig och är så enormt glad och tacksam att jag får kalla mig din! 
 


Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!