Ett enkelt sätt att tjäna pengar till laget eller till klasskassan

Inlägget är ett reklamsamarbete tillsammans med Newbody

  

Vi är ju en aktiv familj, barnen håller alla tre på med olika idrotter medans jag och maken tränar en massa och är med i olika lopp. Det där att röra på sig är ju så viktigt för väl måendet och att i unga år få in rutinen att röra på sig är bara så viktigt. Därför är jag bara såååå glad att våra tre rör på sig regelbundet. Olliwer håller ju på med sin fotboll, Theodore med sin Amerikanska fotboll och Mikaela rider. Ja å på det så är det ju gymmet som gäller! Så roligt!

 

 

 Men det här med att hålla på med lagsport är ganska dyrt, som förälder så får man stå för medlemsavgifter till föreningen, det är lag kläder som ska köpas in, det är cupper och träningsläger som barnen ska åka på och ja ni vet…pengarna springer iväg med all hast! Därför har alla tre barnen i sina lag gjort allt möjligt från att panta burkar till att ha stånd där man säljer hembakt ja å sen så har de i omgångar sålt Newbodys produkter för att tjäna in pengar till lagkassan. Pengar som sen går till att betala för just kläder, cupper och träningsläger! Så bra! 

 

Man kan tro att det är svårt att knacka dörr och sälja Newbodys strumpor och kläder men det är lättare än vad man kan tro. Newbody har sen 1987 hjälpt lag och klasser att tjäna pengar till cuper, resor och träningsläger så det är välkända produkter som är kända för sin höga kvalitet, sitt bra pris och Newbody lämnar till och med ett års garanti på sina pdprukter! HUR BRA!!

 

Så vill ni på ett enkelt sätt tjäna pegar till era barns lag eller kanske till klasskassan inför klassresa så hjälper Newbody till genom hel försäljningen och det är jätte lätt att komma igång med försäljningen.

 

Lycka till!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!