En middag på VillaMartin Plaza

Här om dagen så tog vi oss ner till VillaMartin Plaza för middag...det är ett komplex med hus byggt som i en oval med plats i mitten och öppet uppåt...som ett "Colosseum" om ni förstår vad jag menar. 
 
När man kommer in så växer en stor restaurang "food court" fram med fin-fina restauranger i olika plan och med olika inriktiningar. Du kan få allt från indiskt till kött, klassiskt spanskt å hamburger tallrik - ja allt finns i de olika restaurnagerna! 
 
 
 
 
Jag och mitt Crew klädde iaf upp oss och tog en promenad ner till "plazan" för lite smarrig middag!
 
 
 
Mina fina tre!!
 
 
 
 
 
 
 
Ja och väl framme så satt vi där och sippade bubbel och hade en FANTASTISK middag! Mikaela och Olliwer beställde smarriga Ribbs, Tomas tog en god Tonfiskbit medans jag och Theodore beställde en smarrig köttbit med goda tillbehör! 
 
 
 
 
En så fantastiskt mysig kväll som sen slutade med goda drinkar till oss alla fem (självklart alkoholfria till barnen) på en av barerna inne i området - en famtastiskt härlig kväll på alla sätt med god mat, härliga samtal och mycket mycket skratt - det blir nog inte bättre! 
 
Idag så väntar en härlig dag här hemma vid poolen och ikväll så ska vi ta oss in till Torrevieja där vi bokat bord på en fantastisk restaurang precis vid havet - LOVELY!
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!