En middag med havsutsikt

Todeloo vänner!! 
 
Ledsen att jag inte tittar in till er så ofta som jag borde och som ni vill...men jag har lite semester och njuter av tillsammanstid med min fina familj. Så det får bli lite hipp-som-happ med inläggen och jag hoppas att ni har överseende med det! 
 
Men anyway...igår så hade vi en härlig dag här hemma vid poolen och till kvällen så hade vi bokat bord nere på La Zenia på restaurangen vid havet som heter La Mirada...dom är kända för sin Paella så vi hade förbeställt just en "Seafood Paella" 
 
MUMS
 
Vi kom iaf ner till restaurangen och satt där i solen som höll på att gå ner...jag och Tomas sippade bubbel och njöt medans barnen gick på Coca-Cola och bara VÄNTADE på att maten skulle komma in. 
 
  (null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
Först så blev det dock förrätt - smaskiga Calamares vilket är friterade bläckfiskringar som vi åt tillsammans med Aioli - detta är en av våra favoriter - alla fem ÄLSKAR Calamares och vi mumsar det så ofta som det går! 
 
(null)
 
 
Ja och sen till huvudrätten - Seafood paella med MASSA bläckfisk, musslor, hjärtmusslor och räkor - sååå gott!! 
 
(null)
 
(null)
 
 
Ja å sjäfallet avslutades middagen med glass i stora lass till barnen.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
Efter middagen så tog vi sen en promenad nere på stranden och bara njöt av ytterligare en härlig dag och kväll här nere ihärliga Spanien! 
 
(null)
 
(null)
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!