En lugn och lat söndag

 
 
 
Todeloo vänner!!
 
 
Vi har haft en lugn och lat söndag...med härligt häng ute i loungen god frukt, ett glas svalt gott och snart en smarrig middag med lax och sallad...så härligt att få landa lite efter några veckor iväg på vift.
 
 
 
 
 
 
Men från något skönt till något mindre bra...Vi fick ju det mesta uppackat igår så idag skulle vi dra igång med tvättandet efter semesterveckorna i spanien - dock har det blivit något knas med vår tvättmaskin så den fungerar inte! Den ger någon felkod som säger att det är något med luckan å dess låsmekanik! PANIK!! 5 personers smutstvätt efter tre veckor ligger altså i högar i tvättstugan å kan inte bli rena...ja å på det så är det söndag  och ingen reparatör går att få tag i...så ja, tvätten får vänta och vi får hoppas på att vi får tag i en reparatör imorgon som kan komm ASAP - för tvätta behöver vi!! Tänk vad beroende man kan vara av en sådan sak som en fungerande tvättmaskin! 
 
 
 
 Anyway - Nu har barnen precis åkt iväg till sina andra föräldrar för en veckas semester med dem och vi (jag och Tomas) ska snart ta tag i middagen och sen så ska jag ta och hoppa in i duschen å smeta in en hårinpackning i håret (bästa Olaplex adlink) vilket helt klart behövs efter alla bad i både pool och saltvatten sen så blir smörj för att behålla brännan innan det blir Suits på netflix - det har ju släpts en ny säsong och den bara måste vi se!! 
 
 
Önskar er en härlig fortsättning på söndagkvällen och ni som har semester önskar jag en härlig kommande semestervecka! Men ge mig 5 arbetsdagar så joinar jag er sen igen då blir det semester igen! Whoop whoop! 
 
 
och sen blir det lite Suits på Netflix - dom har ju släppt en ny säsong!! Wihooo!! 
#1 - Sabelhagens olivlund - Maria

Välkomna hem efter era toppenveckor! Så härliga bilder jag kikat på här inne.
Trist med tvättmaskinen, man är galet beroende av den. Hoppas en reparatör kan hjälp er i morgon.
Ha en bra arbetsvecka. Själv har jag en semestervecka till, sedan jobb.
Kram Maria

Svar: Ja man är ju det!! Tyvärr så gick den inte att laga så det blev till att köpa ny! Dock slapp vi väntetid på reservdelar å har den mya redan på plats å första maskinen är igång!! Så skönt!!

Njut av semestern!! Kram
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!