En dag vid Gaurdamar playa

 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Hur har ni det i sommar värmen...här nere i soliga spanien njuter vi deluxe - vi har det så fanatstiskt härligt och vill INTE åka hem!! 
 
Igår tog vi oss iväg till Guardamar och den UNDERBARA playan där... Men ååh vilket ställe och vilken känsla, så vackert och och härligt så ni anar inte. Ja å så Medelhavet med så där riktigt turkost vatten och UNDERABARA mjuka och härliga solsängar att njuta på -  leva livet grande kan jag lova!! 
 
Restaurangen/baren med massa gott att äta och smarriga drinkar att sippa på finner man nära där solsängarna är och skugga och svalka från solens heta strålar finner man ju under taket på solsängen...sådär lite lyxigt, mysigt och fantastiskt lovely! Jag kan lova att vi njöt hela långa dagen...vi var där vid 10-tiden på morgonen och mötte upp fina vänner med sina barn och vid 19-tiden så begav vi oss hemmåt igen...så en lång dag på playan med massa härligt bad, sol, god mat och ja...massage på det! För HUR jäkla härligt är det inte att ligga där på solsängen och få massage...lovely! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Guardamar är ett fantastiskt ställe...sanden är sådär silkeslen och till barnens (och oss vuxna) förtjusning så blåste det på lite gran så det blev massa härligt hoppande och lekande i de stora vågorna som rullade in på stranden - så mysig dag! 
 
 
 
Idag blev det dock inte playan utan det blev sol, bad och god lunch hemma hos andra vänner som har en läghenet här nere - så ytterligare en mysig dag! 
 
Ja livet här nere kan vi inte klaga på...vi njuter till max och vill INTE åka  hem...tur att vi än har många dagar kvar! 
 
 
#1 - G I M E

fin blogg!

Svar: Tack snälla !! Kul att du hittat hit!
AngelicasVärld

#2 - kerstin ehrenholm

Fint det verkar vara där

Svar: Ja så vackert!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!