En dag på Torrevieja marknad

Om det är något man ska göra när man är närheten av Torrevieja så är det att gå på Fredagsmarknaden! Det är 80 000 kvm som fylls med MASSOR av stånd som säljer ALLT!!

Vi åkte dit vid 11-tiden och strosade i över två timmar...vi hittade allt från fejk gucci till fejk LV å Nike skor, kläder, hattar, leksaker...ja å MAT...massa mat färsk frukt å massa gott! 

Så åker ni hit missa inte Torreviejas fredagsmarknad!!

(null)

(null)

(null)

(null)


Något som fick vårt (mitt och Tomas) intresse var delen med massa mat och godsaker...det fanns sååååå mycket gott å vi köpte både frukt, nötter, grönsaker och massa oliver! 

Mums!

Olliwer kom dock hem med Mbappe machställ från PSG...de andra barnen gladde sig åt gott att äta...som jag å Tomas!

(null)

(null)

(null)


Ja så missa INTE Torrevieja fredagsmarknad om ni är i närheten...marknaden är öppen 9:00-14:00 sen så är det siesta å så öppnar marknaden igen vid 18-tiden...
#1 - Sarah

Så roligt o gå på marknad :)

Svar: Jaaaa såååå mysigt! Å maten, frukten å grönsakerna - fantastiskt!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!