Dagvill...

Ja detta med att åka iväg å vara här i soliga spanien i nästan tre veckor är nog det bästa som vi har gjort...jag och Tomas hade en enormt hektisk vår på våra arbeten och att få komma bort, vara lediga utan massa måsten har varit helt fantastisk. Jag är till och med dagvill å har inte koll längre på vilken dag det är eller vad klockan är...det är en sååån skön känsla! 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja dagarna här nere ser ganska lika ut...vi sover ut om mornarna, äter frukost ute på altanen i solen, spenderar sen dagen antingen i poolen eller på stranden, äter gott, skrattar, umgås å bara njuter...så härliga lata dagar. ÄLSKART! 
 
Här om dagen hade vi besök av fina vänner som också semestrar här nere...dom kom över och badade med sina barn och åt lite god lunch. Igår så kom andra vänner över med barnen och hängde i poolen och åt sen middag med oss - så MYSIGT! 
 
Idag väntar en förmiddag iväg på ett shopping centre i La Zenia och  sen så blir det poolen för hela slanten - en bra plan för denna dag!
 
(null)

 

#1 - Angelica Wåhlin

Det låter verkligen som en bra plan :)

Svar: Ja eller hur!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!