Att börja bli redo för semester

Inlägget innehåller annonslänkar

 

Ja då börjar vi bli redo för semester…nya strandhanddukar är inhandlade…av någon konstig anledning så ville vara barn INTE ha samma strandhanddukar som tidigare år – Ben10, Starwars och Hello Kitty – är inte lika hippa längre – UNDRA varför! 


  (null)Anyway – Det blev nya strandhanddukar till hela familjen – två större varianter till mig och Tomas medans barnen fick "normal storlek"…ja å på det så har jag varit å handlat ny hårolja (behövs i solsken vid bad i pool och i saltvatten) och massa solskydd. Mikaela är ganska känslig i hyn och får lätt lite "kli" av nya produkter så jag plockade upp samma gamla vanliga solskydd som vi alltid använder för att ha med till Spanien – vill inte att hon ska få en massa "kli" när vi är iväg. Så det blev 50 spf, 30 spf, 20 spf och lite aftersun – brukar fungera bra för vår familj!

 

Ja så nu börjar vi bli redo för sommar, sol och semester – whoop whoop!!

 

Tänk om en vecka så är vi där i vårt fina hus, vid vår fina pool – åhhhh längtar!!


Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!