Välkommen helg!!

En första hel arbetsvecka är avklarad och 2018 är med det igång på riktigt! Känns skönt måste jag säga. Dock så går jag å räknar ner lite, räknar ner till semester och ledighet med familjen igen…vi hade en så MYSIG julledighet att jag vill ha mer…även om jag verkligen älskar detta med rutiner, vardag och allt som det medför så vill jag ha mer ledigt, mer semester med de jag älskar mest i hela livet. Det är dock inte så många veckor kvar tills det blir lite ledighet igen. Redan på sportlovet så åker vi norröver för lite skidåkning å det känns så lovely att ha det att se fram emot!

 

(null)


 

Todeloo vänner! 

 

Ja men fredagkväll, hur härligt! 

 

Dagen på kontoret har gått bra, har fått undan en hel del vilket är så härligt. På det så har jag hunnit med ett tungt rygg-pass + lite härlig kardio, jag har varit en sväng förbi stormarknaden för att fylla på kylen inför helgen…ja å så har alla vaser här hemma fyllts med vackra nya snittisar så NU är vi redo för helg!

 

(null)Nu blir det movie-time här hemma i vår lilla villa så jag önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen!


Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!