TV-våren börjar nu!!

Wihoooo – denna vecka drar vårens serier på tv igång – älskart!! Så roligt!! Flera av vår familjs favoritprogram drar igång å vi går en härlig TV-vår tillmötes! Mandelmans gård drar igång idag 20:00 på 4:an, imorgon så börjar årets säsong av Mästerkocken och på torsdag så börjar Bygglov…tre härliga serier som vi i vår lilla familj gillar. Fun fun!!

 

 

Anyway – NU är det jobb dags och jag ska ta å hoppa in i den lilla vita (läs grå pga sååå smutsig) och åka till kontoret, tisdag och en ny dag väntar! Så en massa jobb, ett härligt lunchpass på gymmet och sen soffan och premiären av Mandemans ikväll – kan ju inte bli bättre!

Tisdag kväll

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!