Tillbaka till vardagen...

Ja då  är det onsdag och idag gör jag min första arbetsdag på det nya året...så ja, det är fullfart och tillbaka till verkligheten som gäller för den här bloggerskan! Jag ska dock inte klaga, jag har haft en UNDERBAR liten julledighet med alla de finaste jag har mig nära så det är med laddade batterier och ett hjärta fullt med kärlek som jag tar emot 2018! Känns rikgit bra! Är helt övertygad om att vi går ett härligt år till mötes!
 
  (null)

(null)

 
Todeloo vänner!
 
Ja som så många andra så är det "nya tag" så här när nya året är här...jag har inga nyårslöften eller så utan jag ska bara försöka ge mig så bra förutsättningar som möjligt att må bra, att göra sånt jag gillar, göra sånt jag mår bra av - så det betyder träning, tillsammanstid med min fina familj och bra och god mat...ja det är väl så jag brukar leva och försöka ha det så det är väl bara att forsätta på det spåret. Så med det sagt så åker jag mot kontoret...träningsväskan är packad och lika så en matlåda - nu är det tillbaka till de där härliga och bra rutinerna som jag gillar igen! 
 
Ja å iom att det är vardag igen så kommer bloggen återgå till sitt vanliga jag med inspirerande inlägg som blandas med outfits, tips på härliga ting, träning och recpet på mat och andra godsaker så jag hoppas att ni hänger med även under 2018! 
 
Tjingeling så länge! 
 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!