Sjukstugan fortsätter

Ja här hemma fotsätter sjukstugan...Mikaela är ju pigg, hon hade sitt förra veckan, men Theodore och Olliwer var ju krassliga å hemma från skolan i förrgår och igår. Idag däremot så var Theodore piggare och tog sig till skolan medans Olliwer fortfarande var febrig och fick stanna hemma...ja å på det så var Tomas fortfarande krasslig och spenderade även denna dag i sängen. Tjohoo...ja sjukstugan fortsätter med andra ord! 
 
 
Än så länge så har jag klarat mig å jag hoppas VERKLIGEN att jag slipper åka på samma basilusk som resten av familjen! Jag gjorde en STOR laddning av min härliga ingefärsshot och har sippat en MASSA - receptet finner ni HÄR men denna laddning adderade jag lite gurkmeja och cayennepeppar i å det river till riktigt bra! Hoppas att det hjälper å håller basiluskerna borta lika bra som den brukar!
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja här hemma har vi sjukstuga...hej å hå! Dock verkar Olliwer piggat på sig under dagen och ska nog gå till skolan imorgon....Tomas är dock fortfarande sängliggande, dock utan feber men seg, trött och orkeslös...så jobbigt! Hur är det hemma hos er? Har ni hållit er friska eller har flunsan och förkylningen slagit fäste hemma hos er också? Känns som om ALLA är sjuka i flunsa eller förkylningar nu...vabruari har börjat tidigare än vanligt! 
 
 
Anyway - nu är det torsdagkväll en stor tekopp är upphälld och jag ser så mycket fram emot fredag imorgon! Det är verkligen så skönt att ha fredag och helg på ingång! Denna vecka har varit minstsagt krävande med passande på sjuklingar, jobb och allt annat - hej å hå! Jag är seg..trött och lite lätt orkeslös...planen var att rulla ut yogamattan här på kvällskvisten men jag orkar inte...så det blir den där tekoppen och bara vara istället, inte helt fel det heller! Jag får yoga i helgen istället! 
 
Kram på er vänner
 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!