Rutiner är ju för härliga!

Om det är något som är bra med att vara tillbaka i vardagen så är det helt klart detta med rutiner! Maten och träningen blir med ens mycket lättare att hantera!! Måste säga att jag gillart!! Även om jag älskar att få vara ledig med familjen och mer än gärna skulle ha lite till semester så är det ganska skönt med vardag också.

 

 

Bilderna är från en PW i helgen...lättare att fota i dagsljus än i becksvart mörker! Hoppas ni har överseende!   

 

Todeloo vänner!

Jag berättade ju i min års resumé om att jag under andra halvan av 2017 tränade allt för lite…så pass lite att jag började må dåligt av att inte röra på mig. Jag hade helt enkelt inte tid…för mycket på jobbet, för mycket hemma, för mycket att hinna med och med det så prioriterades det som gör att jag mår bra och orkar bort – dvs träningen. I år så lovade jag mig själv att det INTE skulle bli så, att jag ska röra på mig, ta den tiden för att jag VET att jag mår så mycket bättre när jag rör på mig…jag sover bättre, magen processar maten bättre, min pms är mycket bättre och jag blir en gladare och roligare person att leva med.

 

Så för att kicka igång träningen ordentligt för 2018 så har jag bokat av tid i min arbetskalender för träning, jag har planerat in passen jag vill göra och lagt en plan för att få dem gjorda – känns så skönt! Idag så betades pass nr 6 av denna januari å med tanke på att det bara är den 8 januari å att vi var i fjällen den 1 januari och åkte bil hem hela den 2:a januari så är detta riktigt bra jobbat...eller vad säger ni?

 

 

Nu är iaf dagens träning avklarad - så nu blir det soffan å lite härligt mys - det är jag värd!

 

Tjingeling så länge!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!