Onsdagsträningen är klar

 
 
Todeloo vänner!
 
Då vi gått från att han en skruttig liten tjej här hemma under förra veckan så har vi idag två snoriga och febriga små pojkar och en total däckad pappa...sjukstugan och vabruari har börjat tidigare än vanligt! Jag är dock pigg och passade på att åka iväg och köra ett härligt ben-pass på gymmet denna onsdagkväll - så härligt! 
 
 
Gårdagens ryggpass känns nått enormt men att trycka ut benen och köra lite rumpa gick bra! Det kommer dock vara tungt att gå trapporna upp till kontoret imorgon - men det är det värt!! Sommar semestern är ju bokad och det är Beach 2018 som gäller - eller kanske inte. Jag tränar ju mer för att må bra och leva länge än för att vara snygg några veckor om året i bikini...tycker att det är en ganska dålig anledning att träna. Bättre att träna för att må bra, orka mer och för att kunna äta god mat!! 
 
 
Nu är iaf benen trötta och jag känner mig seg och slut i huvudet...så det blir soffan och mys med mina sjuklingar här hemma - tänk att alla kan krokna samtidigt! GALET - nu får vi bara hoppas på att jag klarar mig undan dessa basilusker och att jag får vara frisk och må bra! 
 
Jag önskar er en härlig kväll så syns vi imorgon igen! 
Tjingeling så länge! 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!