Onsdag och full fart

Ja då var vi verkligen tillbaka i rullorna…jobb, träning, skola och aktiviteter för barnen…hej å hå! Galet med vilken acceleration denna vecka och detta år dragit i gång…om vi ska hålla detta tempo som de senaste dagarna då kommer det vara midsommar innan jag ens hinner blinka!

 

(null)
 

 

 

Todeloo vänner!

 

Tomas har jag hängt med Theodore på hans fys med sitt Amerikanska fotbollslag denna kväll, ja å själv så har jag hängt i stallet med Mikaela och nu får vi äntligen pusta ut hemma…ta kväll, landa lite och försöka ladda om inför två till arbetsdagar innan helg.

 

Så nu blir det till att smeta på en härlig ansiktsmask och luta sig tillbaka lite i soffan njuta av lugnet och av att bara vara…lovely! Imorgon är det tillbaka in i ekorrhjulet å köra…

 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!