Nytt till mobilen

Inlägget innehåller PR-utskick från Richmond and Finch
 
 
 
Här om veckan så dök det ner ett PR-utskick i lådan...två så fina skal från Richmond and Finch sååå fina skal med en ett 365 graders skydd av mobilen! Älskart! Jag är lite små klumpig och tappar min mobil i marken lite då å då å med dessa så smarta skal med en "bumper" runt hela så är mobilen skyddad å kanske håller lite längre - det gillas!! 
 
 
 
 
 
Anyway...tisdagkväll och det där ryggpasset jag pratade om igår är avklarat å jag känner redan nu att det kommer kännas imorgon...hej å hå...men det är ju så det är - träninsvärk är ju en gåva, det är ett bevis på att man rört sig, tagit i och att kroppen har fått jobba så det är igentligen bara att säga TACK å gå på't imorgon igen! Då blir det lunchintervaller på löpbandet - inte min favvo träning men det måste också göras! 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!