Nu har julen dansat ut!

Ja nu är julen slut här hemma hos oss…julgranen har åkt ut och julstjärnor, röda rosetter och ljusstakar har åkt ner i sina lådor och får ligga där och vänta på att packas upp till julen 2018. Känns ganska skönt måste jag säga…även om jag tok-älskar julen så är jag ganska klar med den nu! Jag är så redo för vackra snittblommor, fina lökväxter och allt som den kommande tiden för med sig...

 

Ja så här såg vardagsrummet ut i slutet av januari förra året å jag är så bra sugen på liknande blommor SNART!! Massor av fina pärlhyacinter och fina ranunkler och anemoner i vaserna - mmm VACKERT!

 

 

 

 

Todeloo vänner!

 

Ja då är julen över och vi är några dagar inne på det nya året 2018…känns bra måste jag säga! 2017 var ett bra år men jag är övertygad att 2018 blir ännu bättre!

 

Nu har vi några mörka månader sen så kommer ljust igen, påsken, våren och sen sommaren…alla dessa årstider är ju fantastiska och alla har något som man älskar lite extra med dem alla…eller vad säger ni?

 

Nä vänner, nu ska vi fortsätta med att städa ut julen här hemma…längtar lite smått till imorgon kväll då jag fått fylla vaserna med krispiga nya blomster och känna att vi går mot ljusare tider igen!

 

KRAM på er! 

#1 - sarah

åh villka fina blommor

#2 - Jennie

Så fin bild.

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!