Mot ett enklare 2018

 
Inlägget är ett reklamsamarbete tillsammanns med RobotExperten.se
 

Om det är något jag lovat mig själv så är det att underlätta för mig och min familj under 2018...det innebär att outsorca saker för att frigöra tid. Vi har ju RUT här varannan vecka och städar men sen så kommer det bli matkasse eller att jag handlar matvaror via nätet å få dem hemkörda till dörren…ja och sen så funderar jag på att införskaffa en robotdammsugare. En härlig liten makepär som kan sköta dammsugningen mellan de tillfällen som RUT är här och röjer av…all hjälp med städning mottages tacksamt. Det är tillräckligt med att försöka livet gå runt med allt vad jobb, träning, barn och deras aktiviteter så kan jag få hjälp med lite av städningen av en robot så tar jag mer än gärna emot det!! 

 

Så hittade jag DENNA från Evovacs hos robotexperten.se. En robotdammsugare som går att styra med en fjärrkontroll och som dessutom torr-moppar ditt golvet och gör det skinande rent. Ja å på detta, så kan man lägga in tider som den ska dammsuga, så att den dammsuger automatiskt under schemalagda tider tex när man inte är hemma…tänk att komma hem till ett skinande rent hem VARJE DAG!! Så jäkla bra!! 

 

 

RobotExperten.se har dessutom 365 dagars ångerrätt, och fri frakt över 500:-. De är alltid noga med att vägleda till det bästa möjliga valet, & lägger ner mycket tid på att undersöka & testa olika märken. De garanterar även alltid bästa möjliga service! Hur BRA!! Ja detta med robotdammsugare är ett MÅSTE i vårt hem - allt för att underlätta, för att göra 2018 till ett enklare och lättare år!

 

Inlägget är ett reklamsamarbete tillsammanns med RobotExperten.se

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!