Mitt 2017

Jag tänkte att jag ska skippa den där vanliga traditionella års-resumén där man går igenom månad för månad å spaltar upp vad man gjort å sammanfattar mitt 2017 på detta sätt nedan istället. Så medans jag är ute i backen å njuter av en sista dag i våra vackra svenska fjäll så kan ni få läsa om mitt 2017.

 

Gjorde du något 2017 som du aldrig gjort förut?

Jag (vi) avslutade ju faktiskt den där svenska klassikern som vi (jag och Tomas) på började under 2016. Vasaloppet 2017 kördes och det var en pers kan jag säga…tufft, jobbigt men sååå roligt och härligt! En bedrift som jag kommer bära med mig resten av livet – jag är så jäkla stolt över mig själv att jag gjorde det, att jag skidade 9 mil från Sälen till Mora!

 

(null)


(null)Vilket datum från år 2017 kommer du alltid att minnas?

Tyvärr så är det inget roligt datum som kommer upp först i mitt minne utan dagen då Sverige drabbades av terror – attentatet på Drottninggatan enade vårt land och jag har aldrig varit stoltare att vara svensk. Folk öppnade sina hem, visade att tillsammans är vi starka, överöste varandra med kärlek och valde att stå enade mot terrorn – så vackert i allt hemskt!

 

Vilka resor gjorde du under 2017?

Vi åkte som varje år skidor i härliga Vemdalen…en så härlig helg med solsken, takdropp och mys i solen. Sen så blev det även en tvåveckorsresa till soliga spanien där vi tillsammans firade lite sommar semester innan vi åkte vidare ut till vår vackra paradisö. Så inte så många resor men de vi gjorde var sååå härliga och jag njöt varje sekund!

  (null)


(null)


(null)


(null)


(null)Bästa köpet?

Oj…vet inte…gjorde ingen riktig investering under 2017 om man inte får räkna i att vi investerade i oss som familj med semester i solen och på snö…så UNDERBART och fantastiskt härligt. Mer sånt under 2018!

 

Gjorde någonting dig riktigt glad

Oj det finns så mycket som gjort mig glad under 2017!! Allt från all tillsammans tid med min fina familj. Härliga utflykter och resor tillsammans och bara det att få njuta av att umgås med barnen. Dom är i en sådan ålder nu att vi kan göra så mycket kul tillsammans och ha så härliga samtal – det gör mig så glad!

 

Saknade du något under år 2017 som du vill ha år 2018?

Mer semester…hahah…jag hade allt för få semesterdagar under sommaren så det ska jag minsann se till att ändra på till 2018.

 

Vad önskar du att du gjort mer?

Mer träning! Jag hade en så bra vår fram till sommar semestern men sen så kom det tunga projekt på jobbet, det blev för mycket att försöka hinna med å då prioriterade jag bort mig själv och det som jag mår bra av…så 2018 SKA det tränas på lunchen på jobbet även om jag har mycket att göra – jag vet att det gör mig gott och att jag mår så mycket bättre av det!


(null)


(null)


(null)


 

Favoritprogram på TV?

På TV så är det ju Mandelmans – gud så härliga dom är!! Men annars så måste det nog vara Game of Thrones – sååå bra!!

 

Bästa boken du läste i år?

Oj svårt…måste säga att Therese Lindgrens bok "Ibland mår jag inte så bra" som dottern sa att jag bara MÅSTE läsa var riktigt bra – läs den! Annars så blev det flera böcker med allas vår Silfverbielke (älskart!!) så bra!!

 

Vad var din största framgång på jobbet 2017?

I mitten av januari 2017 så gick det projekt som jag började jobba med som nyanställd live…en stor milstolpe och ett så bra och roligt projekt. Projektet blev även nominerat till "Best performans award 2017" vilket känns så roligt! Tyvärr så kammade vi inte hem något pris men att bara bli nominerad är så roligt!

 

Största framgång på det privata planet?

Vet inte, men bara lyckan och glädjen i att ha ett härligt liv med Tomas och våra underbara tre barn…att vi får ihop det med jobb, träning, barnens läxor och aktiviteter. Det är ett pusslande utan dess like men vi klarar det och vi gör det bra!! Vi är ett bra team som stöttar och lyfter varandra hemma å då pratar jag inte bara om oss vuxna utan barnen har samma tänk och hjälper varandra i stort och smått.

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Lika glad som vanligt!

 

(null)Vad spenderade du mest pengar på?

Det var nog vår semesterresa i somras…den drog iväg en del men de var sååå värt det – två fantastiska veckor med de finaste jag har det är värt alla pengar i världen!

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2017?

Jag blev firad hemma med frukost på sängen, fina paket och fick även ett fång med 37 vackra vita rosor! Sen kom hela storfamiljen över för tårta och fika då vi firar alla oss som fyller år i januari samtidigt då vi är ett par stycken! Det var en fantastisk dag som avslutades med en god middag som Tomas och barnen ordnade till mig.

 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? 

Ja det skulle väl varit att jag hade hållit den där träningen som jag kom igång så jäkla bra med under våren 2017…men det är bara att ta nya tag å komma igång igen – mot ett starkare 2018 helt enkelt!

 

Högsta önskan för 2018?

Att vi får ett härligt år. Att vi alla får må bra, vara friska och glada…självklart så önskar jag precis det samma för alla i min närhet (familj som vänner).

 

Med denna lilla annorlunda års-resumé så säger jag TACK 2017 och Välkommen 2018!!


Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!