Min träning i januari

Jag berättade ju i min års resumé om att jag under andra halvan av 2017 tränade allt för lite…så pass lite att jag började må dåligt av att inte röra på mig. Jag hade helt enkelt inte tid…för mycket på jobbet, för mycket hemma, för mycket att hinna med och med det så prioriterades det som gör att jag mår bra och orkar bort – dvs träningen. I år så lovade jag mig själv att det INTE skulle bli så, att jag ska röra på mig, ta den tiden för att jag VET att jag mår så mycket bättre när jag rör på mig…jag sover bättre, magen processar maten bättre, min pms är mycket bättre och jag blir en gladare och roligare person att leva med – så tränignen har massa med goda effekter på mig å dem ska jag se till att bebehålla och underhålla under detta 2018!

 

 

Så för att kicka igång träningen ordentligt för 2018 så har jag bokat av tid i min arbetskalender för träning, jag har planerat in passen jag vill göra och lagt en plan för att få dem gjorda – känns så skönt! Under januari så har denna plan fått mig att gå till gymmet, den har fått mig att gå ut å göra sköna PWs å ta löprundor…så härligt!

 

Ja men hur mycket träning har det blivit då…

 

Jo hela 18 träningspass har klarats av på januaris 31 dagar...ja å då var vi ju i fjällen den 1:a och 2:a januari så de dagarna bev det ju ingen "träning" bara skidåkning. ja å sen så har jag ju legat sjuk den 27, 28, 29, 30 och 31:a så då blev det ingen träning heller...Men vänner 18 pass på 24 nmöjliga träningsdagar!! Det får jag vara nöjd med. Whoop Whoop!!

 Nu till det "svåra" att hålla i detta! Ni vet väl att efter tre veckor på det nya året så bryts de flesta nyårslöften...i februari så bryts ännu fler och det börjar tunnas ut på gymmet och de som haft träning som nyårslöfte börjar ge upp då man förmodligen startat för hårt...

 

 

Jag ska dock hålla i detta bra tempo med träning och jag har gjort en plan för februari på samma sätt som jag gjorde för januari (jag ska bara bli frisk först), jag har planerat in träning i min kalender och ska på så sätt ge mig själv rätt förutsättningar för att klara av ännu en bra månad med träning och rörelse! 

 

Vänner hur har det gått för er i januari? Har ni rört på er?

 
#1 - Jeanette

Härligt. Då jag påbörjade min fitness träning mitten på januari, så har jag inte hunnit med lika många pass. Sen den här veckan har jag varit sjuk :-/
Jag tränar hemma med vikter (skivstång och hantlar + kroppstyngd) och målet jag har är att träna 6 dagar i veckan, då pga att jag tränar hemma och att jag inte kan träna lång tid under ett pass. Blir runt 45-50 min åt gången pga barnen :)

Svar: hejja dig!! Va duktig du är!! Jobbigt att vara dålig, vet precis!! Men vi får komma tillbaka starkare när vi är friska!
AngelicasVärld

#2 - Anna

Jag har lyckats att logga 21 pass på min klocka, men jag använde den inte under första veckan i januari... Så det kan ha varit några pass till! :) Fler ska det definitivt bli!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!