Lilleman 12 år!!

Idag säger vi GRATTIS till världens finaste kille, vår Olliwer som fyller 12 år idag! Tänk min minsting har blivit så stor!! När hände det!! 12 år! Ett år kvar till att min ”bäbis” blir tonåring…galet!

 

 
 

 

Finaste killen blev självklart firad med frukost på sängen, paket, skönsång och massa härligt morgonmys…nu så ska vi alla iväg på bio då födelsedagsbarnet önskat sig att vi ska gå å se Solsidan – så då får det bli så! Sen ikväll så är det önskad god middag med baconlindad kyckling, potatis och rotfrukter i ugn och smarriga såser till det –  en dag i födelsedagsbarnets ära precis så som han önskat att dagen ska vara! 

 

#1 - JUNITJEJ

Grattis till honom!

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!