Kärlekensdag närmar sig

Inlägget är ett samarbete med Partykungen.se
 

Nu är alla födelsedagar i januari över i vår lilla villa...känns lite skönt måste jag säga. Nu blir det att ladda om inför nästa högtid då kärleksdagen närmar sig med stormsteg - Den 14:e februari smäller det och det är Alla hjärtans Dag! En kärlekensdag!  

 

Vänner - Firar ni Alla Hjärtans Dag?? Hur då i så fall? Blommor, choklad, presenter, ballonger - berätta gärna! Så roligt att höra hur ni andra gör. 

 

Här hemma så firar vi alla högtider som kan firas och då även Alla Hjärtans Dag det är ju en kärlekensdag och den ska självklart firas! Dock ska man alltid hylla kärleken men lite extra firande och kärleksmys är ju alltid uppskattat! Så här hemma ska det firas som sig bör.

 

 

 

Vi brukar dricka bubbel äta gott och mysa till det lite extra! Men varför inte fira med ballonger, vackert ”kärlekspynt” och allt annat som ger dagen en extra pusch i amors tecken. På Partykungen så finns ALLT för att göra ditt Alla Hjärtans Dags firande lite extra kärleksfullt - vad sägs om ballonger, ett spel som kickar igång sexlusten, kärleks konfetti, rosenblad eller champagne glas med hjärtan...ja och allt finns på partykungen. Ja och för att göra det lite enklare för dig att hitta i deras stora sortiment av produkter så har man samlat alla produkter för alla hjärtans dag HÄR

 

Ja vi ska iaf fira Alla Hjärtans Dag, mysa till det lite extra och njuta av att ha en extra dag som bara är för att fira kärleken! Så mysigt! 

 

 

 

Nu är det dock måndag kväll och jag har äntligen landat hemma...planen var att jag skulle ge mig ut på en PowerWalk i det härliga vintervädret men jag är såååå mör i kroppen efter gårdagens benpass så det får bli vila, en stor kopp te i soffan istället…imorgon är det på’t igen så då blir det jobb å ett tungt ryggpass! Hej å hå!! 

 

Inlägget är ett samarbete med Partykungen.se

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!