Idag fyller han år…

Idag fyller han år…han mitt livs kärlek, han som jag älskar mest, han som står ut med mig, mitt humör, min oreda och hakar på alla mina galna upptåg.

 

Idag fyller han år…världens finaste pappa och make, världens finaste och underbaraste man. Han som gärna lyfter andra än framhäver sig själv, han som inte släpper mig nära tvättmaskinen, han som lagar den godaste maten i världen.

 

Idag fyller han år…den finaste mannen i världen, han som är som vackrast när han är nyvaken, ruffsig och lakans varm, han som får mitt hjärta att slå extra slag…Idag fyller han år – världens finaste Tomas.

 

 

GRATTIS på din dag älskling! 

Jag älskar dig!

#1 - Kamilla

Så mycket kalasande ni haft i veckan. Roligt att något livar upp veckorna när det är mörkt ute tidigt även att vi har snötäcke på marken. Grattis till de dina.

Ha det gott. /Kamilla

Svar: Ja det är galet...4 av 5 i vår familj fyller år + min mamma...hej å hå!! MYCKET tårta å paket blir det!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!