Hej måndag !


 
Måndag och januaris födelsedagsvecka börjar…tjohoo…under denna vecka eller från och med onsdag till söndag ska hela 4 födelsedagar firas och uppmärksammas. Tänk hur det kan gå att allt bara klumpar ihop sig!
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja denna vecka är verkligen en födelsedagsvecka, vi ska fira Theodore, min mamma min fina make och sen så ska även jag firas…hej å hå! Massa kalas å tårta blir det – ja å paket å skönsång! Men det är ju så det ska vara på födelsedagar!
 
Idag är det dock måndag och det är ingen som ska firas idag så NU är det mot jobbet som gäller. Träningsväskan och matlådan är packad så det är bara att hoppa in i den lilla vita bilen och styra mot kontoret. Ny vecka, nya möjligheter och full fart igen! 
 
Tjohoo!
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!