Han fyller 14 år idag!

Den 17 januari 2004 kl 15:56 tittade en underbar liten kille på 3005 gram och 52 cm ut och mötte världen för första gången och idag så fyller denna fina kille hela 14 år!

 

I 14 år så har han förgyllt våra liv med sin fina, underbara personlighet, sin glädje och sin frågvishet…det är underbart att få vara din mamma Theodore, jag älskar dig så mycket och är så stolt över dig!

 

GRATTIS på din dag! 

 

  (null)


 

Den här fina killen blev självklart firad idag med paket som innehöll vad födelsedagskillen önskat sig. Dvs en massa härliga träningskläder och ett gymkort!! Ja å på söndag så är det första träningspasset inbokat! Då blir det en genomgång av övningar, teknik och träningsprogram – det ska bli så roligt att få träna på gymmet med dig fina Theodore!

 

GRATTIS igen på DIN dag!! Jag älskar dig!Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!