God morgon måndag!!

Ja men då har vi måndag då…måndag och en första ”riktig” arbetsvecka efter lite härlig julledighet. Jag gillar ju vardag och alla rutiner det medför…missförrstå mig inte nub – jag ÄLSKAR semester och skulle gärna ha mer semester – MEN – det är ganska skönt med vardag, att ha rutiner och ”koll” på dagarna. Att äta bra, träna, barnens aktivteter och även att dom går i skolan – jag gillart!

 

 

 

 

Todeloo vänner!

 

Även om det idag var tungt att gå upp ur sängen så är jag nu på jobbet och jag är redo för en ny vecka med allt vad det innebär! 

Jag önskar er en fin vecka och LOVAR att bloggen ska gå tillbaka till det normala nu är vi är i ett ”normalt tillstånd” med jobb, vardag och lite ordning och reda igen…det är ju så lätt att checka ut lite extra, njuta av att vara ledig från alllt…hoppas ni har överseende med det och att ni fortsätter hänga här under 2018!

 KRAM på er!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!