Fri-Yay Wihooo!!

God morgon fina ni!! 

 

FREDAG – hur jäkla UNDERBART känns inte det! Måste säga att det har varit lite små tungt att komma upp ur sängen denna vecka så att ha en arbetsdag och sen helg framför mig känns såååå LOVELY!!

 

Dagens bloggerska har ni nedan – lite lagom fredagsfin och redo för en dag på kontoret!

 

(null)


(null)


Planen för idag är att avverka några timmar på kontoret, hinna med ett härligt och tungt rygg-pass på gymmet, åka via stormarknaden för att fylla på en kyl som nu ekar tom å ja sen så ska en bukett härliga snittisar plockas upp, en flaska gott vin ska inhandlas och sen är det hem till ett nystädat hus för att ta helg – en bättre fredag helt klart!

 

Vänner - Jag önskar er en FANTASTISK fredag så syns vi senare nu ska jag ta å hoppa in i den lilla vita bilen å åka mot kontoret.

Tjingeling så länge!


#1 - Angelica Wåhlin

Men hur tjusig var inte du då?! Kram

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!